Organizacija dogodkov

Kot podjetje, povezujemo pomembne člene zgodbe, saj verjamemo, da ima lahko dogodek močan vpliv na goste. Naša misija je, da je vsak dogodek premišljeno izdelan in koordiniran tako, da ustvarja trenutke, ki pustijo življenjske vtise.

Za doseganje izjemnih rezultatov, razvijamo strategije in oblikujemo koncepte. Naše strokovno znanje je na področju organizacije družabnih srečanj, poslovnih zabav, otvoritev, lansiranja novih izdelkov/blagovih znamk, zasebne večerje ter ustvarjanje edinstvenih in enkratnih izkušenj.

Trudimo se, da z najmočnejšo osnovo, našim strankam zagotavljamo uspeh; naš vpogled v potrebe in zahteve naših strank, skupaj z garantirano gostoljubnostjo, omogoča, da uresničimo vizije, ki prekašajo vsa pričakovanja. 

Se sprašujete zakaj bi najeli organizatorja dogodkov, če to lahko storite sami?

Strinjamo se, da je kakšno manjšo družinsko zabavo ali dogodek enostavno načrtovati, ko pa gre za dogodke večjega obsega, je potrebno biti pozoren na vsako malenkost, ki je lahko bistvenega pomena za potek dogodkov.

Vsi vemo, koliko dela in truda je potrebni vložiti v organizacijo posebnih dogodkov; tu so glavne prednosti najema organizatorja dogodkov:

  • CENA/STROŠKI: verjetno razmišljate, da bo načrtovanje vašega dogodka cenejše, če ga organizirate sami, ker seveda naše storitve načrtovanja niso zastonj, vendar je potrebno videti širšo sliko, kot le začetni izdatek najema strokovnega načrtovalca dogodkov. Kot organizatorji smo v dobrih odnosih z številnimi dobavitelji prizorišč, cateringa, zabavne animacije, tako da lahko dobimo popuste in boljše cene, ki niso na voljo širši javnosti. Iz izkušenj imamo znanje, na katerih področjih je zniževanje stroškov primerno (in področja, kjer ni), tako da lahko prihranimo tudi nekaj nepotrebnih stroškov.
  • ZNANJE/IZKUŠNJE: izkušnje so nam dale potrebno znanje o logistiki organiziranja dogodkov in tako zgraditi veliko mrežo dobaviteljev, na katere se lahko zanesemo, da nas v ključnih trenutkih ne pustijo v negotovosti. Velik plus je, da točno vemo katera področja so najbolj tvegana in kaj storiti, da bi ta tveganja preprečili.
  • STRES: ko razmišljate o strokovni organizaciji dogodka, je stres najpomembnejši dejavnik. Vsi glavoboli, ki jih prinese organizacija velikega dogodka, so na naš račun. Pomembno je, da se naši naročniki in njihovi gostje zabavajo in da uživajo v priložnosti brez skrbi.
  • ČAS: V pripravah vsakega velikega dogodka obstaja veliko stvari, ki jih je potrebno urediti, potrditi, preveriti in profesionalen organizator je predan narediti vse to. V kolikor se odločite, da boste dogodek organizirali sami, verjamemo, da bo zelo težko umestiti faze načrtovanja v vaše normalno življenje, službo in družino.