7 prednosti odločitve za organizatorja porok.

 

Priprava na vašo poroko vam lahko vzame veliko dragocenega časa. Pari običajno porabijo ure in ure za rezervacijo primernega prostora, dekoracijo, program in vse ostale pomembne elemente, ki so pomembni, da poročni dan poteka po željah zaročenega para. Na srečo pa bodoči nevesti in ženinu ni potrebno prevzeti vse odgovornosti za odločanje glede vseh detajlov glede izvedbe popolne poroke. Ne glede na to, ali sta se oba pripravljena spopasti z organizacijo poroke, pa vama lahko najem organizatorja poroke pripomore k temu, da je proces veliko lažji in prijetnejši. Tukaj je sedem prednosti, ki jih prinaša organizator porok.

  1. Prevzame odgovornost in prihrani vaš dragoceni čas.

Naloge, ki so povezane organizacijo poroke, bodo vzele veliko vašega prostega časa. Med vašim polnim delavnim časom in vsemi socialnimi obveznostmi, se morda že sedaj sprašujete, kje bi lahko pridobili še kakšno dodatno minuto za vse te obveznosti. Najem organizatorja porok vam omogoča, da obveznosti, ki vzamejo veliko časa, preložite na nekoga, ki se s tem ukvarja profesionalno. Vaš organizator lahko načrtuje sestanke, se ukvarja z vsemi dobavitelji in rešuje vse težave, ki se pojavijo na vaš poročni dan.

  1. Dobili boste pomoč pri načrtovanju proračuna.

Večina parov ima omejen poročni proračun in časovni okvir, katerega je potrebno upoštevati pri organizaciji. Vaš organizator porok vam bo pomagal, da boste kar najbolje izkoristili svoj denar, vam pridobil popuste in ponudil najboljše in preverjene ponudbe. Poleg tega vas bo vodil po vseh načrtovanih opravkih, da boste pravočasno črtali vsak opravek iz seznama.

  1. Ima veliko informacij in znanja, ko gre za izbor primernega dobavitelja.

Organizator porok redno komunicira s cvetličarji, gostinci, DJ-ji, oblikovalci, stilisti in fotografi, zato vam lahko priporoča najboljše dobavitelje za vaš poseben dogodek, kar pomeni, da lahko prihranite veliko časa, katerega bi namenili raziskovanju in iskanju pravega dobavtelja preko interneta in drugje. In še več, organizator porok bo za vas poskušal dobiti najboljšo ponudbo, katero bi sami težko, saj z večino dobaviteljev posluje dolgoročno.

  1. Pomagal bo pri komunikaciji z dobavitelji.

Pri izbiri dobaviteljev in dogovarjanju o vseh pogojih in malekosti ima organizator veliko znanja in poskrbi, da se kakšna pomembna malenkost ne zgreši. Ravno tako, nekateri dobavitelji želijo podpisane pogodbe ali različne listine, katere je potrebno podrobno prebrati in razumeti, da na vaš dan ne pride do morebitnih težav.  

  1. Predstavil vam bo veliko novih idej.

Večina nevest preživi ure in ure na internetu, ko išče nov navdih in ideje za svoj poročni dan. Vaš organizator bo imel nešteto briljantnih in izvirnih idej za vašo slovesnost in sprejem, od katerih jih veliko ni moč najti na spletu. Neglede na to ali želite edinstveno lokacijo ali neverjetno dekoracijo, bo organizator za vas našel ideje, ki vas bodo osrečile.

  1. Svetoval vam bo v težkih situacijah.

Kaj storiti, ko se vaša mama in tašča ne strinjata glede poročnih podrobnosti? Kdaj vaše družice plačajo obleko za poroko in kdaj vi? Kdaj morate poslati svatom kartico, da si rezervirajo datum? Organizator porok je vse to že videl in doživel in vas bo lahko vodil skozi kakršne koli težke situacije, ki se pojavijo med pripravami na svečan dogodek.

  1. Imeli boste neverjetno pomoč na dan poroke

Ko bo končno nastopil vaš poročni dan, se boste počutili odlično, ker boste vedeli, da ima vaš organizator vse pod kontrolo in da obvlada situcije z vsemi dobavitelji, da usklajuje vso logistiko, usmerja svate in predvsem zagotavlja, da vse poteka po načrtih. Če se med slovesnostjo ali sprejemom pojavijo kakršne koli težave, bo prvi na sceni – in VAM ne bo treba skrbeti za nič drugega, kot to, da uživate v posebnem dnevu z ljubljenimi.

Misim, da je razlogov za odličitev on najemu organizatorja porok več kot dovolj. Konec koncev pa je odločitev na vaši strani!

Primeren prostor s čudovitim ambientom in dobro energijo za poslovne dogodke - NIX EVENT VENUE

 

V kolikor potrebujete pomoč pri organizaciji vašega naslednjega dogodka, smo vam na razpolago – info@nikina.euNIKINA EVENTS.

  

Nina Kokelj - organizatorka dogodkov

Popolna pooka