5 velikih trendov, ko gre za organizacijo vašega dogodka.

Pri organizaciji korporativnega ali osebnega dogodka boste želeli biti drugačni od ostalih. Obstaja veliko dejavnikov, ki privedejo do uspešnega in nepozabnega dogodka - od dekoracije prizorišča, zabavanja gostov in seveda do hrane! Z naraščajočim številom poslovnih in zasebnih dogodkov, lahko z najnovejšimi trendi nivo vašega dogodka dvignete na višjo raven in tako zadovoljite vaše goste.  Tukaj je nekaj najbolj vročih trendov v svetu poslovnih in zasebnih dogodkov, ki vam lahko pomagajo organizirati vaš poseben dogodek.

  1. Preobrazba Dogodka

Da bi zagotovili resnično nepozaben dogodek, začnite z idejo, kako popeljati vaše goste v popolno "izkušnjo". S pametno uporabo prostora, dekorja in celo tehnologije se lahko prostor popolnoma preoblikuje in tako naredi nepozabno doživetje. Če boste zagotovili, da se vaši gosti ves čas dogodka zabavajo in občudujejo dekoracijo in postavitev prostora, se bodo gostje že spraševali kakšna bo tema naslednjega dogodka. To pomeni, da ste presegli pričakovanja vašega dogodka in bodo gostje komaj čakali, kaj boste pripravili za naslednji dogodek.

  1. Potopljena Tehnologija

Presenetljivo je, da tehnologija pri organiziranju dogodka hitro postaja ključni trend. Mobilni telefoni so se nekoč šteli za odvračanje, ko gre za dogodke, vendar jih lahko podjetja zdaj izkoristijo za ustvarjanje angažiranega doživetja vsakega gosta. Posodobitve lahko delite s prilagojenimi aplikacijami za dogodke, socialnimi mediji in prenosom videa v živo, kar ima za posledico popolnoma sodelovalno in interaktivno izkušnjo.

  1. Interakcija Gostov

V zadnjih letih je prišlo do premika k edinstvenim dejavnostim na dogodkih, s katerimi so se gostje zabavali in se ukvarjali, prav tako pa so udeleženci sodelovali pri samem dogodku. Te dejavnosti segajo od interaktivnih razredov in tekmovanj, delavnic in celo vadbenih izkušenj! Odvisno od vrste dogodka, lahko inventivne ideje obrodijo svoje ustvarjalne sadove v aktivnosti umetniških delavnic. Delovanje nekaterih aktivnosti na vašem dogodku je odličen način za povečanje motivacije, spodbujanje interakcije in kar je najpomembnejše, zabavo.

  1. Razburljiva postrežba

Ni zanikati, da je povpraševanje po bolj razburljivi kulinariki pri vseh dogodkih v porastu, in vključevanje odlične hrane in pijače v vaš dogodek je odlična priložnost, da naredite velik vtis na vaše goste. Večina gostov se od dogodka spominja samo ali so dobro jedli, kakšna je bila postrežba, in ravno zato je segment postrežbe hrane in pijače tako zelo pomemben. Izberite catering, ki se lahko prilagodi vašim potrebam, vi pa meni prilagodite glede na temo vašega dogodka. Ne glede na to, kaj vse se bo na dogodku dogajalo, si bodo vaši gostje zagotovo zapomnili odlično hrano!

  1. Edinstvena prizorišča

Vse več podjetij ali posameznikov načrtuje svoje dogodke na zabavnih in edinstvenih prizoriščih, ki ne zagotavljajo le trajnega vtisa, temveč tudi spodbujajo udeležbo. Nekonvencionalno prizorišče ne samo pomaga ustvariti pravi "buzz" okoli vašega dogodka, temveč bo povečal navdušenje in zadovoljstvo vaših gostov.

 

Ideje pri organizaciji dogodkov nimajo meja, zato poskušajte ustvariti dogodek, ki bo v trendu, primeren vašemu proračunu, ki bo zadovoljiv vse bolj zahtevne goste in tako dosegel vaša pričakovanja in cilje.

V kolikor potrebuje pomoč pri organizaciji dogodkov, nas kontaktirajte na info@nikina.eu.

Želim vam uspešen in inovativen dogodek po zadnjih trendih!

 

Primeren prostor s čudovitim ambientom in dobro energijo za poslovne dogodke - NIX EVENT VENUE

 

V kolikor potrebujete pomoč pri organizaciji vašega naslednjega dogodka, smo vam na razpolago – info@nikina.euNIKINA EVENTS.

  

Nina Kokelj - organizatorka dogodkov